Tamco Switchgear - Your Global Partner

» مدیریت کیفیت

مدیریت کیفیت

برنامه آتي مديريت در امور كيفيت

شرکت پارس سوئیچ بورد در بازبینی سند استراژی خود، مدیریت کیفیت را یکی از پایه های اصلی برای نحوه عملکرد خود قرار داده است و در برنامه استراتژیک کوتاه مدت خود کسب جوایز تعالی کیفیت ایران را جز اولیتهای خود دانسته است. در همین راستا این شرکت موفق شده است در پروژه پیاده سازی EFQM در سازمان خود، تا حد قابل توجهی پیش رود، به طوریکه فرآیندهای کاری کل سازمان تعریف شده و سازمان آمادگی مدیریت فرآیندی را بدست آورده است و همزمان آموزشهای لازم برای انجام فازهای مختلف پروژه به کارکنان داده میشود.

اخبار صنعت برق

رئیس جدید مرکز پشتیبان راهبری شبکه برق کشور منصوب شد

در مراسمی با حضور مدیر روابط عمومی شرکت مدیریت شبکه برق ایران و مدیران و کارشناسان مرکز پشتیبان راهبری شبکه برق کشور، رئیس جدید مرکز پشتیبان راهبری شبکه برق کشور معرفی شد.

دستورالعمل تعیین نرخ خرید تضمینی برق ابلاغ شد

دستورالعمل تعیین نرخ خرید تضمینی برق موضوع بند ت. ماده ۴۸ قانون برنامه ششم توسعه از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه برای اجرا در سال ۹۸ ابلاغ شد.

اعلام نتایج آزمون استخدامی شرکت‌های وابسته (غیردولتی) وزارت نیرو ۲۶ مهر ۹۷

نتایج مرحله مصاحبه علمی داوطلبان آزمون استخدامی شرکت‌های وابسته (غیردولتی) توزیع نیروی برق و مدیریت تولید برق (نیروگاه) مورخ ۲۶ مهر ۹۷ توسط سازمان سنجش اعلام شد.